V petek člane čaka sosedski derbi v Trebnjem

ZŠO Ivančna Gorica

četrtek, 29. november 2018

Po prostem vikendu našo člansko ekipo ta petek čaka dvoboj z našimi sosedi, in sicer ekipo Trimo iz Trebnjega, ki na lestvici NLB lige trenutno zaseda 7. mesto.

S Trebanjci smo se  v letošnji sezoni že pomerili, in sicer v prvem krogu te sezone. Kar pomeni da se s to tekmo začenjajo “povratna” srečanja v NLB ligi. Nejc Vencelj, sicer otrok trebanjskega kluba, ki s to sezono nosi dres našega ivanškega kluba, pred srečanjem meni “V Trebnje gremo samo z enim ciljem in to je zmaga. Skozi cel teden smo dobro trenirali in se pripravljali na Trebanjce, tako da pričakujem dobro tekmo. Zagotovo bo prisoten nek dodaten motiv, ki ga moramo izkoristit v svojo prid. Sam pa se že zelo veselim igranja v domači dvorani. “

V prvem krogu, kot že rečeno, smo v naši dvorani gostili zasedbo trenerja Benjamina Teraša in jih, za mnoge presenetljivo, premagali (zmagali smo z rezultatom (24:19). A Trebanjci so nato prikazali povsem drugačno nadaljevanje sezone kot mi in so tokrat odkriti favoriti za osvojitev dveh točk. A stanje na lestvici, število zmag in število točk na igrišču od prve minute ne pomeni prav nič. Fantje bodo morali prikazati odlično igro v obrambi in se ne ustrašiti polne dvorane gostujočih gledalcev, Trebanjci pa si vlogo favorita zaslužiti prav tako na igrišču.

Varovance Aleksandra Polaka srečanje s Trebanjci čaka na zadnji novembrski petek v tem koledarskem letu (30. november), in sicer ob 19.00 v dvorani OŠ Trebnje. 

Sicer pa bodo na trebanjsko-ivanškem srečanju aktivni Nejc Vencelj, Rok Željko, Žan Grojzdek, Tevz Grandovec in Klemen Sašek, ki so v svoji karieri nosili tako ene kot druge ekipe (več o tem ŠD Šport)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja